Belépés
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Fontos hírek [131]
Kiemelten fontos hírek
Archívum [0]
Lefutott hírek
SZÜLINAPOS
Isten éltessen !
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » 2015 » Augusztus » 31 » Tücsökfalva 2015
09:34:20
Tücsökfalva 2015

A legszebb az a kisúji táncosokban, ha táncolnak, azt szívből teszik. A szó legszorosabb értelmében néptáncosok. Ha kedvük van, és miért ne l

enne, akkor szívük-lelkük ott van a mulatozásban, a színpadon, a próbateremben, az öltözőben... Sokszor megkérdőjelezte már a nagybetűs szakma, hogy mennyire színpadi ez az "öröm" és mennyire őszinte....Csak azok tudják, akik közel vannak hozzánk, és akik ismernek bennünket, hogy nem vagyunk műanyagok... Aki nálunk marad és gyökeret ver, az tiszteli a hagyományokat, a táncot, a zenét, a másikat, a munkát, amit belefektetnek, belefektetünk, a szeretetet amivel megmutatjuk, továbbadjuk és visszatanítjuk... érzik a felelősséget, ami rájuk hárul, mert olyat visznek "uticsomagként" az életükben, amit nagyapáik, nagyanyáik még napi szinten használtak, éltek... Szerencsére megmaradt bennük nagyszüleik hagyománytisztelete. A kunok, még ha "keményfejűek" is, de áldott egy nép. Van mire büszkének lennie a szülőknek, hísz a jó nagyszülői táptalajban, remek gyerekek nevelkedtek, akik veszik a fáradtságot, az időt, hogy egy olyan dologgal töltsék a szabadidejüket, ami ma nem túl divatos.. a magyar néptáncok művelésével, megélésével. Köszönöm minden volt, és jelenlegi táncosnak, szüleiknek, nagyszüleiknek, hogy együtt voltunk újra és megerősítettük egymást és a közösségbe vetett hitünket.(Kecskésné Herczegh Kata, Kecskés Gergő)

Tücsökfalva 2015 életképei.

Úgy gondoljuk, hogy a résztvevők élményeit, a fényképeken túl, jól mutatja azok az üzenetek, amit a Táncegyüttes közösségi oldalain közzétettek. Fontosnak tartjuk, hogy itt, e helyen is maradandó nyoma maradjon. "Így mulatunk mi":

"Jó lett volna veletek mulatni, s fölidézni a régi csuda jó világunkat amit még tényleg együtt így-úgy megéltünk, sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. Egy újabb elmaradt nagy élmény ez számomra, de az biztos, hogy nem adtatok lejjebb és ti jót buliztatok. Én lélekben ott voltam. grin hangulatjel csóközön grin hangulatjel" (B.G)

"Köszönöm mindenkinek aki velünk volt és időt szakított velünk lenni, nosztalgiázni, mulatozni, és aki, ha nem is tudott eljönni, de lélekben velünk volt.
"Sokan elmondtátok örömötöket, hogy de jó is így ennyien, megint együtt, mint a régi táborokban. Jó volt ezeket hallgatni megtöltötték a szívem, a lelkem." (H.K.)

"Köszönöm szépen mindenkinek ezt a tábort!
Csodálatos volt nézni hogy az idősebb nemzedék mennyire szereti egymást és hogy mennyire egy hullámhosszon van. Csodálatosak vagytok!!! Van kikről példát venni.Megható volt nézni mennyire szeretjük egymást! A magyarbődi nagy hatással volt szerintem mindenkire,ezt külön köszönöm a nőknek/lányoknak.Nagyon szeretlek titeket és nem győzöm mondani hogy köszönöm ezt a három napot mindenkitől!!Szerintem nagyon össze hozta a csapatot.!!Látszik hogy ez nem csak egy átlagos közösség!! Ölelés" (T.I.)

"Koszonom szepen hogy atelhettem egy ilyenc csodalatos estet. Nekem is a kozos tancok maradtak meg a legszebb elmenyek kozott. Foleg a magyarbodi......Nem hallottam ennyi gyonyoru hangot ennyi csodalatos tancostol, lanytol, notol. Nem tudom, hogy regen milyen volt egy mulatsag, de az biztos hogy most visszaporgettuk az idot. Imadtam azokat a perceket egyutt. Remelem lesz meg ilyen. Koszonom szepen. oleles, es sok puszi" (G.R.)

"Nem tudom hogy a lányok,nők hogy vannak vele...de rám a szombati közös magyarbődizés akkora hatással volt,hogy az hihetetlen..teljesen feltöltődtem attól a pár fantasztikus perctől..hatalmas élmény volt a nagy lányokkal,a már nőkkel ezt átélni...nem szaporítom a szót,mert az arcokat látva szerintem mindenkinek maradt abból a pár percből a lelkében..köszönöm szépen ezt felejthetetlen emléket,hogy veletek együtt élhettem át!!!! millio puszi,millio ölelés" (N.A.)

"Csodàlatos volt az a 3 nap amit veletek töltöttem.Nagyon jo volt a magyarbödi tànc heart hangulatjel smile hangulatjel igazi szivel lélekkel tàncoltunk.Vàgyom mèg egy ilyen közöségi bulira heart hangulatjel heart hangulatjel heart hangulatjel Ez teljesen összehozta a csapatott.Külön puszi Orsinak és Söndörnek ès mindenkinek aki velünk volt ès jol èrezte magàt.Csok Csok puszi puszi ölelès heart hangulatjel smile hangulatjel gasp hangulatjel wn

(M.V)

"Beállok en is a sorba. Nagyon köszönöm én is ezt a 3 napot. Nagyon élveztem. Tele élményekkel, lépésekkel, dalokkal és minden mással tértem haza. Nagyon sajnalom hogy nem lakom a közelbe mert biztos vagyok benne hogy akkor már egy jó ideje közottetek lennek ugyan úgy en is. Remelem azert hogy minden táborba eltudok menni illetve néhány próbát megnézni akár még be is állni egy picit táncolni. Nagyon szépen köszönöm Katanak azt hogy megszervezte, Gergőnek hogy tanított es meg mindenki másnak aki eljött és együtt tölthettem vele perceket. A szombat estét illetve ahogy már néhány lány is mondta ugyanúgy rám is hatással volt a magyarbődi amit köszönök is a nagylanyoknak, meg a többi lánynak is aki velem/velünk együtt táncolt, és mulatozott. Nagyon jó érzés volt, hogy ennyi lány/nő együtt énekelhetett. Mindenkinek mégegyszer köszönök mindent. Sok-sok puszi és ölelés.

Kategória: Fontos hírek | Megtekintések száma: 1140 | Hozzáadta: Petty | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
English
Keresés
Naptár
«  Augusztus 2015  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Kép-zelő
Magyar Néptánc
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 161
Barátaink:
Művelődési Ház

Kisújszállás honlapja

Terék József honlapja

MTA ZTI adatbázis

Majnik Zsolt galériája

Folkrádió

Hidak Fórum

Apte Művészeti Egyesület

Mentett bejegyzések
Copyright Nagykun Táncegyüttes © 2024